ma – vrij: 08.00u – 21.00u
zat: 08.00u – 17.00u
Bekijk hier...
Algemeen
Webshop & Abonnementen
Als u aankopen gedaan heeft in onze webshop vindt u deze terug in uw account mits u deze heeft aangemaakt bij uw bestelling. Rechtsboven bij het icoontje met ‘het poppetje’ kunt u inloggen voor toegang tot uw account.
U kunt uw abonnement opzeggen in uw eigen account na inloggen. Rechtsboven bij het icoontje met ‘het poppetje’ kunt u inloggen voor toegang tot uw account.
De periode van inschrijving wordt stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd, behoudens schriftelijke opzegging tegen het verstrijken van de overeengekomen duur met inachtneming van een opzegtermijn van maximaal 1 maand, afhankelijk van de incassotermijn. De Overeenkomst is vanaf dat moment per dag opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van maximaal 1 maand.
Voorbeeld: De Klant heeft een Abonnement afgesloten op 1 maart 2024 voor de minimale duur van 6 maanden. Telkens per de 1e van de maand wordt het Abonnementsgeld automatisch geïncasseerd. Op 1 september 2024 wordt het Abonnement stilzwijgend verlengd voor onbepaalde duur. De Klant besluit zijn abonnement op 13 november 2024 op te zeggen. Op dat moment eindigt ook meteen de facturatiecyclus. Er worden vanaf dat moment dus geen nieuwe Abonnementsgelden in rekening gebracht. De opzegtermijn bedraagt minimaal 1 maand. Omdat het Abonnementsgeld telkens op de 1e van de maand wordt afgeschreven en de facturatiecyclus per direct stopt, eindigt het Abonnement op de dag waarop de nieuwe betaling zou plaatsvinden. Dus op 1 december 2024. Vanaf dat moment kan de Klant geen gebruik meer maken van de diensten en faciliteiten die onder het Abonnement vielen.
Zie Artikel 7. Opzegging van het Abonnement in onze AV
Coronavirus
- afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen;
- chronische hartaandoeningen;
- diabetes mellitus (suikerziekte);
- ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie;
- verminderde weerstand tegen infecties:
- door medicatie voor auto-immuunziekten,
- na orgaantransplantatie,
- bij hematologische aandoeningen (bloedziekten),
- bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor behandeling nodig is,
- bij chemotherapie en/of bestraling bij kankerpatiënten;
- een hiv humaan immunodeficientievirus -infectie in overleg met de behandelaar.
Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Dit zijn milde klachten. Mijd sociaal contact. Beperk bezoek aan kwetsbare personen. Bel alleen met de huisarts als de klachten verergeren (koorts > 38 graden Celsius en moeite met ademhalen) en je medische hulp nodig hebt.
Milde verkoudheidsklachten zijn: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging tot 38,0 graden Celsius.
Dat weten we nog niet goed. COVID-19 wordt veroorzaakt door een nieuw virus. Het is dan belangrijk om heel gedetailleerde informatie boven tafel te krijgen om precies te kunnen bepalen hoe gevaarlijk het virus is. Er is meer informatie nodig over de verspreiding van het virus, ook bij mensen die maar een beetje of helemaal niet ziek worden.
Vermijd zoveel mogelijk contact met andere mensen. Vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. Aan iedereen wordt dringend verzocht om bezoek aan mensen met gezondheidsproblemen te beperken. Houd de standaard hygiënemaatregelen in acht en blijf zeker uit de buurt van mensen die ziek zijn. Lees hier meer over de standaard hygiënemaatregelen.
Iedereen ouder dan 70 en mensen met onderliggend lijden zijn extra kwetsbaar als hij/zij COVID-19 krijgt. Beperk om die reden het contact met deze groepen en ga zeker niet op bezoek als je klachten zoals koorts, hoest- of verkoudheidsklachten hebt.
Mensen met verhoging of verkoudheidsklachten moeten thuisblijven. Je moet dan ook je sociale contacten beperken. Een dag nadat de klachten voorbij zijn, ben je niet meer besmettelijk.
Nee. We zien dat infectie met het virus hetzelfde verloop heeft als bij vrouwen die niet zwanger zijn. Voor zover bekend is er geen verhoogde kans op een miskraam of aangeboren afwijkingen door infectie met dit virus. Met de gegevens die nu bekend zijn, lijken de gevolgen van een infectie met COVID-19 bij een zwangere vrouw niet anders voor het kind en de moeder dan bij andere infectieziekten die koorts veroorzaken.
- Was je handen regelmatig met water en zeep
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes
- Geen handen schudden
Er is (nog) geen medicijn tegen het nieuwe coronavirus. Paracetamol en ibuprofen helpen niet om van het virus te genezen, maar kunnen klachten van koorts, keelpijn en malaise verminderen. Er is nu geen bewijs dat het gebruik van paracetamol of ibuprofen (of diclofenac, of naproxen, zogenoemde NSAID’s) de ziekte door het virus juist verergeren. Paracetamol heeft de voorkeur, want dat geeft de minste bijwerkingen.
medisch personeel. Mensen die werken met (mogelijk) besmette mensen gebruiken professionele mondkapjes. Deze mondkapjes helpen alleen als je ze op de juiste manier gebruikt; ze moeten heel goed sluiten over neus en mond en je moet ze regelmatig wisselen. De simpele (papieren) mondkapjes die veel mensen gebruiken, beschermen de drager niet tegen het virus. Verkeerd gebruik van de mondkapjes geeft schijnzekerheid.
Nee, deze vorm van schoonmaken wordt niet gebruikt om besmetting te voorkomen of voor de behandeling van een coronavirusinfectie. Het virus kan in de neus en/of keel aanwezig zijn. Het apart schoonmaken van keel of neus heeft daarom geen effect. Het inbrengen van desinfecterende oplossing in de neus kan schade aan de slijmvliezen geven. Hiermee kan de kans op besmetting met bacteriën groter worden of zou het zelfs de verspreiding van het coronavirus kunnen versterken.